close
چت روم
پورتفولیوی گوشت

آخرین ارسال های انجمن

عنوان پاسخ بازدید توسط
0 52 parnia
0 42 parnia
0 49 parnia
0 51 parnia
0 35 parnia
0 32 behnaz
0 35 behnaz
0 35 behnaz
0 36 behnaz
0 28 behnaz

پورتفولیوی گوشت

دسته بندی: آموزش آشپزی,
77 بازدید

 

پورتفولیوی گوشت, طرز تهیه پورتفولیوی گوشت


با یک فست فود سالم و خوشمزه موافقید ... .



مواد لازم :

 گوشت قیمه شده ریز  500 گرم
 قارچ  200 گرم
 کنسرو ذرت  یک پیمانه
 پیاز خرد شده  یک عدد
 سیر رنده شده یک عدد
پنیر پیتزا دو پیمانه
کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی مقداری
نان باگت یک عدد بزرگ


طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نان باگت را  از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید.

پورتفولیوی گوشت, طرز تهیه پورتفولیوی گوشت


نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید.

پورتفولیوی گوشت, طرز تهیه پورتفولیوی گوشت


حدود 20 دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید .

پورتفولیوی گوشت, طرز تهیه پورتفولیوی گوشت

http://oojal.rzb.ir

منبع:beytoote.com

دیدن این مطالب نیز به شما توصیه میشود

دیدگاه شما از مطلب بالا چیست؟

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.


سوژه